La nostra Política de Privacitat

En la panxamama, els nostres usuaris sou l'actiu més valuós, i amb vosaltres, les vostres dades. Per això, aprofitem aquesta declaració d'intencions per garantir-vos un ús responsable, lleial i lícit de les vostres dades.

La visita a aquest lloc web no implica que l'usuari estigui obligat a facilitar cap informació. En el cas que l'usuari faciliti alguna informació de caràcter personal, les dades recollides en aquest lloc web seran tractats de forma lleial i lícita amb subjecció a tot moment als principis i drets recollits en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i altra normativa de desenvolupament.

Informació als usuaris

Dades personals per la realització de compra

D'acord a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que mitjançant l'emplenament dels formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en fitxers de la propietària d'aquesta web, MONTSERRAT ESTEBAN BAENA, amb NIF 46.633693-C i domicili social en Rambla la Girada, número 50 de Viñafranca del Penedès (d'ara endavant, LA PANXAMAMA).

La principal finalitat d'aquest fitxer és mantenir la relació contractual amb els nostres clients, facilitar la tramitació de les comandes, la realització d'estudis estadístics.

Amb motiu de la compra les seves dades poden ser comunicats als següents destinataris:

  • Entitats bancàries per al pagament les compres mitjançant targeta.
  • A l'Oficina de consumidors i usuaris en cas d'existir alguna reclamació.
  • A empreses de missatgeria i transport per al lliurament de les compres al domicili dels nostres clients.
  • Als fabricants, Serveis tècnics i/o majoristes en el cas de garanties o reparacions. Aquests destinataris poden estar situats dins del territori espanyol com en fora d'aquest, en funció del producte i/o servei adquirit.
  • En els supòsits legalment establerts, com és el cas de les Forces i Cossos de Seguretat.

LA PANXAMAMA assegura la confidencialitat de les dades aportades i garanteix que, en cap cas, seran cedits per a cap altre ús sense intervenir consentiment previ i exprés dels nostres clients. Només li demanarem aquelles dades necessàries per a la prestació del servei requerit i únicament seran emprats per a aquesta fi.

Novetats i Ofertes

De conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que l'e-mail facilitat serà incorporat en un fitxer titularitat de la PANXAMAMA amb la finalitat de la gestió dels usuaris registrats a la nostra web, així com l'enviament de butlletins setmanals de publicitat relativa als productes i serveis comercialitzats per la PANXAMAMA o per a l'enviament de publicitat, descomptes i promocions de productes i serveis d'altres entitats. Aquest butlletí (correu electrònic comercial) té caràcter exclusivament informatiu. Les dades personals són emprades per la PANXAMAMA d'acord amb les exigències de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Si no desitja rebre aquest tipus de publicitat, haurà de marcar la casella que apareix en el formulari.

Garantia dels productes

D'acord a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDP), l'informem que mitjançant l'emplenament del formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en un fitxer propietat de la PANXAMAMA.

La principal finalitat d'aquest fitxer és la gestió del RMA (Ús de garantia del seu producte).

Les seves dades poden ser comunicats als fabricants en el supòsit de productes avariats o defectuosos.

Consentiment

Mitjançant l'enviament dels formularis entenem que l'usuari presta el seu consentiment perquè es tractin les dades conformi les finalitats previstes en cadascun dels formularis. LA PANXAMAMA no comunicarà les dades a tercers excepte en els supòsits legalment establerts o autoritzats per l'interessat. LA PANXAMAMA comunica als titulars de les dades la seva intenció d'enviar-los comunicacions comercials per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Així mateix, els titulars manifesten conèixer aquesta intenció i presten el seu consentiment exprés per a la recepció de les esmentades comunicacions. El consentiment aquí prestat pel Titular per a comunicació de dades a tercers té caràcter revocable a tot moment, sense efectes retroactius.

Drets dels interessats

L'interessat pot exercitar els seus drets ARC (accés, rectificació, cancel·lació i oposició) en relació amb les seves dades personals dirigint-se per escrit, adjuntant fotocòpia del DNI, a l'adreça Rambla la Girada, número 50 08720 de Vilafranca del Penedès, Barcelona, a través del nostre formulari o al correu electrònic hola@lapanxamama.com.

Qualitat de les dades

Els usuaris hauran de garantir la veracitat, exactitud, autenticitat i vigència de les dades de caràcter personal que els hagin estat recollits.

Protecció de menors

No recollim dades personals de menors. És responsabilitat del pare/mare/tutor legal vetllar per la privadesa dels menors, fent tot el possible per assegurar que han autoritzat la recollida i l'ús de les dades personals del menor.

Xarxes Socials

A través de la nostra pàgina web pot accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram d'accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l'usuari pot registrés i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer de les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d'aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la web www.lapanxamama.com i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privadesa a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter o Instagram. LA PANXAMAMA no és titular de les xarxes socials.

Informació recollida orientada a millores web

Per millorar els nostres serveis i la compra on-line estem sempre analitzant el portal de la Panxamama i la correcta navegació de l'usuari. Aquesta informació serà confidencial i únicament serà utilitzada per millorar la seguretat i funcionament de la nostra tenda on-line.


Accepto la política de cookies

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús. Aquí podeu consultar la nostra política de cookies